REIKALINGA JŪSŲ PARAMA

Filipinuose per Mišias įgriuvus bažnyčios grindims, žuvo moteris

ŠaltinisCNA

Vasario 14 d. per Pelenų trečiadienio mišias Filipinuose įgriuvo katalikų bažnyčios balkono grindys, viena moteris žuvo, o dešimtys buvo sužeisti.

Pasak Filipinų Bulakano provincijos San Chosė del Monte miesto Visuomenės informavimo biuro (PIO), apie 7 val. ryto vietos laiku sugriuvo Šv. apaštalo Petro bažnyčios balkonas, sukėlęs paniką ir chaosą tarp pirmąją gavėnios dieną Mišiose dalyvavusių tikinčiųjų.

Pasak PIO, liudininkai girdėjo stiprų triukšmą, o paskui iš balkono iškritusių ir kai kurių pirmame aukšte buvusių žmonių, kurie visi dalyvavo Mišiose, riksmus.

Filipinų laikraščio “PhilStar” duomenimis, buvo sužeisti 52 žmonės, kurie nedelsiant buvo nugabent į įvairias vietos ligonines. Kol kas vienintelė žuvusi per griūtį yra 80 metų moteris.

Rajone tebevyksta įvairios valymo operacijos.

San Chosė del Monte meras Arturas Robesas taip pat nuvyko į įvykio vietą ir sakė, kad bus atliekamas tyrimas, siekiant nustatyti, kas nutiko. Pasak leidinio “Infobae”, vienas iš paaiškinimų yra tas, kad konstrukcinę medieną galėjo išgraužti termitai ir dėl to įgriuvo grindys.

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

REKOMENDUOJAME

Nijolės Sadūnaitės knyga
Patreon paramos skydelis
Patreon paramos skydelis
Patreon paramos skydelis
Patreon paramos skydelis
Paypal paramos skydelis
banko paramos skydelis
eyJhbGwiOiJiYW5rbyBwYXJhbW9zIHNreWRlbGlzIiwicG9ydHJhaXQiOiJ0YXB0aSBzYXZhbm9yaXUifQ==
eyJhbGwiOiJiYW5rbyBwYXJhbW9zIHNreWRlbGlzIiwicG9ydHJhaXQiOiJwcmFuZSJ9

NAUJAUSI

Būtume dėkingi, jei mus paremtumėte