REIKALINGA JŪSŲ PARAMA

Panevėžio vyskupijos Šeimos centras kviečia į mamos ir dukros popietę

Panevėžio vyskupijos Šeimos centras 9 – 13m. mergaites su mamomis kviečia į bendrą popietę.

„Susipažinsime su Dievo mums duota vaisingumo dovana, suprasime augančio kūno pokyčius, kurie vyksta mergaitei tampant moterimi. Popietės metu ugdomas supratimas, pagarba sau ir pristatoma mergaičių amžiui tinkama informacija apie moterų prokreacinės sistemos funkcijas”, – rašoma kvietime.

„Iš savos patirties žinome – pasikalbėti su bręstančia dukra apie pokyčius būtina, tačiau tai nėra taip jau paprasta. Tiek mergaitėms, tiek jų mamoms kyla daug klausimų, kai kuriuos gal nedrąsu ir užduoti. Artėja kažkas, apie ką tyliai šnabždasi klasės draugės, juokauja berniukai… O kur rasti tinkamą informaciją, kaip ją patraukliai pateikti, neįžeisti vis uždaresne tampančios dukros? Kaip išsaugoti artimą ryšį vietoje paauglystėje taip dažnai statomų tylos sienų?” – retoriškai klausiama jame.

„Mes tikime, kad tik mamos gali jautriausiai ir išradingiausiai pasikalbėti su savo dukromis apie artėjančius ar jau prasidėjusius pokyčius, todėl kviečiame Jus ir Jūsų dukrą į jaukią, įdomią ir naudingą mamos ir dukros popietę. Grupelėje rūpestingai ir pagarbiai kalbėsimės apie ypatingą Dievo dovaną – vaisingumą, ir dar paauglystėje prasidedantį kūno ruošimąsi motinystei”, – žadama pakvietime į mamos ir dukros popietę.

Susitikimo metu bus nuoširdžiai ir profesionaliai atsakyta į jos dalyviams rūpimus klausimus.

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

REKOMENDUOJAME

Nijolės Sadūnaitės knyga
Patreon paramos skydelis
Patreon paramos skydelis
Patreon paramos skydelis
Patreon paramos skydelis
Paypal paramos skydelis
banko paramos skydelis
eyJhbGwiOiJiYW5rbyBwYXJhbW9zIHNreWRlbGlzIiwicG9ydHJhaXQiOiJ0YXB0aSBzYXZhbm9yaXUifQ==
eyJhbGwiOiJiYW5rbyBwYXJhbW9zIHNreWRlbGlzIiwicG9ydHJhaXQiOiJwcmFuZSJ9

NAUJAUSI

Būtume dėkingi, jei mus paremtumėte