JAV pastorius per pamokslą išvengė mirties – pistolete įstrigo kulka

ŠaltinisCNN

JAV Pensilvanijos valstijoje “Jėzaus buveinės” bažnyčios pastorius Glennas Germany’is (Glenas Džermanis) per stebuklą išvengė mirties per pamokslą, kuriame kalbėjo apie “ėjimą Dievo keliais”, pranešė CNN.

Pamokslas buvo transliuojamas tiesiogiai, o vaizdo įraše užfiksuota, kaip jaunuolis juodais marškinėliais pakyla nuo kėdės, prieina prie pastoriaus ir nukreipia į jį ginklą. Kulka įstrigo šovinio dėtuvėje, ginklas užsikirto ir šūvis nebuvo paleistas. Pastorius užsidengė galvą rankomis ir nuskubėjo už sakyklos.

Diakonas Clarence’as McCallisteris (Klarensas Makalisteris), kuris filmavo šią sceną, greitai susiorientavo, peršoko per turėklus ir nuginklavo nusikaltėlį. Pranešama, kad McCallisteris yra buvęs kroso bėgikas.

Kai užpuolikas buvo nuginkluotas, pastorius jo paklausė, kodėl jis taip pasielgė. “Jis man pasakė, kad dvasios jam įsiveržė į galvą”, – perdavė nukentėjusysis.

“Klausyk, aš ant tavęs nepykstu”, – pasakė pastorius smurtautojui. “Aš suprantu. Noriu, kad žinotum, jog tave myliu”.

Vėliau German’ys sakė, kad išgyveno dėl “Dievo kelių”, apie kuriuos jis pamokslavo.

“Dauguma žmonių sako, kad tai stebuklas. Bet aš tai laikau Dievo keliais. Jei eisite tuo keliu, kuriuo Dievas nori, kad eitumėte, sulauksite Dievo apsaugos”, – teigė German’ys.

“Aš mačiau Dievą. Jis valdo angelus ir nutildo ginklus. Žinau, kad tai skamba bauginančiai, bet… Aš tai priskiriu Jam.”

Būtume dėkingi, jei mus paremtumėte
Exit mobile version