Dievas turi ant peties ševroną su Ukrainos vėliava – Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis

ŠaltinisLAIKMETIS

2024 m. gegužės 5 d. Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pasveikino ukrainiečius su Velykomis iš Sofijos katedros Kijeve ir pažymėjo, kad ši šventė simbolizuoja žmogaus sielos išlaisvinimą iš blogio ir tamsos vergijos, praneša Ukrainos Prezidento kanceliarija.

Prezidento vaizdo įraše buvo parodyta ikonų, nutapytų ant amunicijos dėžučių, paroda. V. Zelenskis pareiškė, kad šios ikonos yra įrodymas, jog “dangus yra su mumis”.

Prezidentas pažymėjo, kad karas parodė, jog ukrainiečiai atsiklaupia tik maldai ir niekada -prieš okupantus ir užpuolikus.

Kalbėdamas apie Rusijos agresiją prieš Ukrainą, Zelenskis pabrėžė, kad buvusi kaimynė sulaužė visus įsakymus, reikalavo mūsų namų, atėjo mūsų žudyti.

“Pasaulis tai mato. Dievas tai žino. O mes tikime: Dievas turi ant peties ševroną su Ukrainos vėliava. Taigi su tokiu sąjungininku gyvybė tikrai nugalės mirtį”, – pareiškė V. Zelenskis.

“Tegul dangus sustiprina mūsų valią kovoje su prieš laisvės priešus. Suteik drąsos naujiems laimėjimams ir išminties vertinti visa tai, ką jau gavome. Stiprybės išlaikyti vienybę. Vienybės, kad stiprybė didėtų”, – linkėjo prezidentas.

Būtume dėkingi, jei mus paremtumėte
Exit mobile version