REIKALINGA JŪSŲ PARAMA

Kaune – Rachelės vynuogyno rekolekcijos

Lapkričio 25 -27 dienomis Kaune  vyks Rachelės vynuogyno rekolekcijos. Tai dvasinė ir psichologinė gijimo kelionė patyrusiems vaikelio netektį dėl aborto, persileidimo ar kitų priežasčių.

Lapkričio 23 d. buvo minima Negimusio kūdikio diena, kuomet prisimename ir pagerbiame per anksti išėjusius mažylius. Mažylius, kuriems nebuvo lemta gimti dėl savaiminio persileidimo, negimdinio nėštumo, nesėkmingo priešlaikinio gimdymo ar nėštumo nutraukimo.

Užsimezgusios šių mažylių gyvybės užgęsta, taip palikdamos jų mamas ir artimuosius skausmingoje netektyje.

Ištuštėjusi gimda ir tuščios rankos sukelia nepamatuojamą širdgėlą ir sielvartą. Apima nevilties, praradimo, kaltės, gėdos, pykčio, neteisybės jausmai… Kaip išbūti bei priimti negimusio kūdikio netektį? Kaip susitaikyti su tuo, ko jau nebepakeisi? Kaip atjausti save, gyti ir vėl pamatyti šviesą?

Pasikalbėkime apie kylančius jausmus ir emocijas, kad bent kiek palengvėtų. Atverkime savo išgyvenimus tiems, kuriais pasitikime, su kuriais galime būti tikruoju savimi – kenčiančiu, išsigandusiu, liūdinčiu, nusivylusiu… Nelikime vieni, nes kartu mes esame daug tvirtesni. Bendrystėje atsiremkime vienas į kitą, įprasminkime netektį, atraskime sustiprėjusį save ir naują gyvenimo viltį.

𝐊𝐫𝐢𝐳𝐢𝐧𝐢𝐨 𝐧𝐞̇𝐬̌𝐭𝐮𝐦𝐨 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐫𝐞𝐠𝐮𝐥𝐢𝐚𝐫𝐢𝐚𝐢 𝐭𝐞𝐢𝐤𝐢𝐚𝐦𝐨𝐬 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐯𝐢𝐝𝐮𝐚𝐥𝐢𝐨𝐬 𝐩𝐬𝐢𝐜𝐡𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐧𝐞̇𝐬 𝐤𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐜𝐢𝐣𝐨𝐬, o taip pat organizuojamos terapinės savipagalbos grupės skausmingai išgyvenančioms abortą, persileidimą, ankstyvą kūdikio netektį.

Kreiptis el. paštu: pagalba@krizinionestumocentras.lt arba tel. 8 603 57912

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

REKOMENDUOJAME

Nijolės Sadūnaitės knyga
Patreon paramos skydelis
Patreon paramos skydelis
Patreon paramos skydelis
Patreon paramos skydelis
Paypal paramos skydelis
banko paramos skydelis
eyJhbGwiOiJiYW5rbyBwYXJhbW9zIHNreWRlbGlzIiwicG9ydHJhaXQiOiJ0YXB0aSBzYXZhbm9yaXUifQ==
eyJhbGwiOiJiYW5rbyBwYXJhbW9zIHNreWRlbGlzIiwicG9ydHJhaXQiOiJwcmFuZSJ9

NAUJAUSI

Būtume dėkingi, jei mus paremtumėte